Alla inlägg under juli 2007

Av Michael - 27 juli 2007 13:34

and still waiting for that fucking clock to turn 16:00

Av Michael - 27 juli 2007 07:54

Har den dagen på året som är den bästa infallit :-) Sista arbetsdagen före semestern. Idag ska jag gå omkring med ett brett flin på läpparna och bara njuta. Att ovädret lurar utanför fönstret skiter jag fullständigt i :-) Det kommer att bli bra väder frånochmed nästa vecka, så är det bara.


Ska nog sätta mig ner och ta en kopp kaffe och vila mig i form.

Av Michael - 26 juli 2007 14:19

Vad är egentligen livet?

Är det att gå och ta ett andetag varannan sekund, jobba 47 veckor om året minst, se sig i pegeln varje morgon och konstatera att man bara blir rynkigare och rynkigare?


Eller är livet en färd mot det okända i expressfart med en del rolig och en del tråkigt på vägen?


Själv så stöder jag nog teori nummer två, jag hoppas och tror att man själv kan påverka händelser i sitt liv genom olika val man gör. En del val går käpprätt åt helvete men då har man förhoppningsvis lärt sig någonting av detta. Jag är också av den uppfattningen att varje männska vi möter har någonting att lära oss och vi dom.

Om man träffar flera människor av samma typ så tror jag att det betyder att vi inte lärt oss riktig allt annu. Därav ska man försöka behandla de man möter med respekt (vilket kan vara svårt).

Detta blev en flummig postning men den väcker kanske till eftertanke hos den som läser den.

Av Michael - 26 juli 2007 11:00

tordag.... så nära fredag.... sista dagen före semestern... SUCK!! aldrig kunde man väl tro att det kunde gå så in i h-vete sakta. Klockan är bara elva och det känns som om jag suttit på denna stol i minst tio timmar. Snart är det dags för lunch och då kommer tiden att gå blixtsnabbt.



Av Michael - 25 juli 2007 16:20

fortsätter. Man kan skönja ett samband mellan de som grillar manligt = kolgrill och de andra. Gjorde en liten men ack så utslagsgivande test på de arbetskamrater som fanns kvar på eftermiddagen.


Frågorna löd:

Kol eller Gasgrill?

Gas!

Sitter eller står och pinkar?

Sitter!


Behöver man egentligen säga mer? Vissa av det manliga släktet är på väg att bli någonting mitt emellan man och kvinna. Man kan bara beklaga

Av Michael - 25 juli 2007 12:40

Har vännen zippo kommit in i rätt tidsålder :-) Han har investerat i en digitalkanera och uppgraderingen var major! Från bild1 till bild2 med ett musklick.. wow!! Bara lite synd att man inte får se honom mata kameran med metatabletter och råfilm :-) :-)




Av Michael - 25 juli 2007 08:34

går vidare. Vad är det för trend som genomsyrar sverige? Alla snackar om gasolgrillens fördelar. Vad skulle vara bättre med en gasolgrill? Cancerrisken kanske men det är allt. Värsta sorten är den med en termometer på utsidan som gör att du bara behöver kasta in köttet och vänta tills termometern visar rätt temperatur?? WTF! då kan man lika bra släpa ut spisen från köket och kasta in köttet i ugnen. En av livets stora njutningar är att sitta med en väl kyld dryck och se när kolet vitnar och rätt grilltemperatur uppnås, att sen med darrande hand lägga på kött, svamp, grönsaker eller vad man nu vill grilla. Höja grillgallret, pensla, smutta, vända, smutta, pensla, smutta. Lägga på eftervärme ... smutta. Det är någonting som propanligan aldrig får uppleva. Nej bort med dessa omanliga gasdrivna tingestar från våra trädgårdar och slå ett slag för mannens sista fäste, KOLGRILLEN!





Av Michael - 24 juli 2007 13:56

har snart gått på min sista arbetsvecka, detta är helt otroligt seeeegt! När jag satt mig i bilen imorse var hjärnan iställd på att det är onsdag idag. Den lyckliga känslan försvann snabbt när jag kom på att det bara var tisdag.


Annars har dagen hittills gått i krånglandet tecken, sopade bort ett IOS på en burk och bootade om den (remote) sekunderna innan jag kom på att jag inte laddat ner det nya IOSet :-) Kul på hjul. Men en bra karl reder sig själv så nu är burken uppe och allt är happy joy joy.


Ikväll är det allsång på skansen.... Amy Diamond, Sahara Hotnights, Marie Lindberg, Peter Jöback och M.A Numminen. Frågan vem som är sämst... Tror att det blir en annan kanal som går hemma hos oss ikväll.



Skapa flashcards