Alla inlägg under juli 2007

Av Michael - 19 juli 2007 11:18

Efter att ha färdats halvvägs över floden Stryx så kämpade jag mig tillbaka till mänskligheten igen. Snärtade Karon i baken med ett svettblött lakan så han trillade av båten :-) Sitter som den viking jag är åter på jobbet (här ska ingen jäkla bacill ta kål på mig) Har fortfarande hosta och är skrövlig i halsen men svettningarna är nästan helt borta. Jag kände mig som ett utskitet äppelmos när det var som värst (Ja jag såg döden i vitögat) :-)


Nu är det bara en och en halv dag kvar på denna min näst sista vecka före semester så man får bita ihop och köra på tills man stupar, eller får semester ;-)


Skriver nog lite mer ikväll för nu vankas det lunch och jag är hungrig



Av Michael - 17 juli 2007 11:42

Sov 45 minuter i natt, var het som en kamin imorse, käkade frukost fortfarande övertygad att jag skulle till jobbet. När jag gick ner i källare så var jag tvungen att ta tag i väggen annars hade jag ramlat omkull. I det läget kastade jag in handduken och skickade sms till mina arbetskamrater att jag inte kommer idag. Har nu sovit en timme och är fortfarande plaskblöt hela tiden, undrar hur mycket feber jag har igentligen. Ska försöka peta i mig lite lunch nu för att om möjligt få nya krafter igen.


fortsättning följer

Av Michael - 16 juli 2007 08:58

vad det värker i halsen, känner mig feberyr och har ont i kroppen. Jag tror att jag lyckades få två timmars sömn inatt och det gör ju inte saken bättre. Man skulle kanske vara hemma och kurera sig men med den belastning som vi har med jobb så får man hålla sig uppe och bita ihop.


Jag kommer att avsluta dagen med en sammafattning hur det gått så den komer att fyllas på här var så säker.


Klockan är 13:15 och jag har lyckats peta i mig lite föda, halsen känns fortfarande skövlig och jag är trött som tusan. Petade också i mig en Alvedon forte på lunchen, vi får se om den gör någon nytta.

Fortsättning följer . . .


 Efter lite kyckling, glass, alvedon,CSI NY och halstabletter så väntar sängen   . . . God natt

Av Michael - 15 juli 2007 08:48

Jaha nu har man blivit smittad av den finska bacillen... SUCK* Vaknade med halsont, inte så farligt ont men ändå klart irriterande. Var och handlade lite mat under förmiddagen, låg sen resten av dagen i soffan och kollade på tv.

Kvällen avslutades efter Life on mars för det är ju arbetsdag imorgon :-(

Av Michael - 14 juli 2007 10:48

Det är inte klokt vad man har börjat varva ner, ännu återstår två veckors jobb innan man får en liten semester. Jag och hustrun var nere i city för att handla skor till henne och det kan jag tala om var en mardröm. Efter att vi betalat skorna så tog jag kassen och vi gick vidare till Lindex där ett par byxor skulle provas. Smarta jag hängde då kassen på gångjärnet till provhyttsdörren, frun provade byxorna men dom var inte så snygga som hon tyckte först och jag skulle vara snäll och hänga tillbaka dom... sen gick vi vidare, väl inne på H&M så frågade hon lite försynt (först) var kassen var... (livet passerar revy)(hjärnan jobbar för högtryck) sen satte benen fart över till Lindex igen och kassen hängde kvar!! Jag har överlevt ännu en fara.


På eftermiddagen åkte gräsklipparen fram och framsidan klipptes sen fick gräsklipparen frispel och gick som en gamal trabant, dags för service tror jag. Jag lyckades också skrämma skiten ur våra husdjur på tomten, 4 eller 5 igelkottar, en mamma med ungar. Jag hoppas att chocken snart har lagt sig hos dom så att vi får se dessa små krabater vandra runt och suga i sig en daggmask eller två.


Kvällen bjöd på tacos med corona och tequila, mycket mumsigt samt filmen The queen, man hade kunnat ta valium istället... gosse vilket sömnpiller till film.


Av Michael - 13 juli 2007 10:54

Wow!! Vilken höjdarkonsert!! Kunde inte ha varit bättre, tror inte Metallica gjort en bättre konsert än denna. Publiken var kanon vädret och ljudet och våra platser likaså. Låtarna var uteslutande gammalt material, från tiden då Metallica var som bäst.


Recensioner

http://www.expressen.se/noje/1.758933/hyllningarna-ville-aldrig-ta-slut

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,1118577,00.html


Låtlistan: (inlagd 2007-07-16)

Creeping death

For whom the bell tolls

Ride the lightning

Disposable heroes

The unforgiven

…And justice for all

The memory remains
No leaf clover
Orion
Fade to black
Master of puppets
Whiplash

Sad but true
Nothing else matters
One
Enter Sandman
The four horsemen
Seek and destroy





Av Michael - 12 juli 2007 10:41

Ikväll dånar det igång, Metallicas konsert på stadion. Fan va najs! Hoppas att regnet lyser med sin frånvaro så att vi alla får en höjdarkväll. Hade lite av en smygarmorgon imorse, låg och läste morgontidningen i sängen före frukost och mådde som en prins :-)


Efter frukost så har man tassat omkring hemma och gjort så lite som möjligt. Nu väntar man bara på att klockan ska bli 16 så man får åka ner och hämta Sanna och sedan åka mot stockholm. Biljetter, kamera och passerkort till garaget är packat så man är tokredo för avfärd. Jag ska försöka få lite bra bilder från kvällen och förhoppningsvis kunna lägga upp dom här under morgondagen.


Av Michael - 11 juli 2007 09:22

finns det lite bilder från fredagen och lördagen publicerade. Resten (som bara är ett fåtal) ligger på en annan server och om du vill veta var så skriv en kommentar så får du adressen.


Annars då? Jorå sista arbetsdagen den här veckan, vi har nu bara en dag kvar till konserten på stadion och nu hoppas vi på bra väder, lite molnigt och inget regn. Mycket mer finns inte att rapportera från min horisont så jag sluta här.

Ovido - Quiz & Flashcards