Alla inlägg under juli 2007

Av Michael - 10 juli 2007 10:15

Har nu suttit och döpt om 428 bilder från årets powermeet och ikväll ska photoshop få bekänna färg, dags att krympa bilderna till 72 dpi och kasta upp dom på nätet. Jag kommer att lägga ett fåtal här och resten på ett annat ställe (zippo you know where).

Annars så är det full fart mot tordag som gäller :-) Bara onsdag kvar att jobba denna vecka. Ska bli skönt att få sova lite på morgonen.

Av Michael - 9 juli 2007 10:12

Suck idag var det tungt att kliva upp på morgonen, merparten av alla på jobbet har tagit semester. Det ända som väger upp mungiporna är vädret :-) man kan ha bättre semesterväder om man säger så. Det märks att det börjar lugna ner sig lite på jobbfronten också, många i landet sverige har väl semester nu och det märks faktiskt hos oss.


Av Michael - 8 juli 2007 07:09

Regn regn regn ... så kan man sammanfatta söndagen. Jag och Sanna åkte till Örebro på förmiddagen för att hämta post och vattna blommor. Det var tur att vi åkte så pass tidigt som vi gjorde då det var jättekö ut ifrån Västerås när vi närmade oss hemmet igen. Det var skönt att man körde åt rätt håll för en gångs skull.


I morgon är det måndag igen och arbetet kallar, men då börjar också nedräkningen till torsdag som bjuder på följande:


Av Michael - 7 juli 2007 06:54

Lördagen bjöd på mörka molm men få regnstänk. Vi fick lift av dottern till flygfältet (skönt att slippa cykla). Där hade också polisen en nykterhetskontroll som när vi passerade en av bilarna visade sig gå lite sämre än väntat för föraren. "Du får ställa bilen här och följa med till stationen" löd polisens order. Väl inne på fältet kunde vi skåda över tusentals bilar av varierande kvalitet. Bedömningen kom igång lite sent men flöt sedan på i en bra takt (bilder kommer att publiceras). En lite rolig anekdot berättades också och den handlade om två killar från Australien som kommit till Västerås med sin högerstyrda bil och dom hade blivit stoppade av polisen som raskt stoppade in alkomätaren genom det vänstra fönstret och beordrade en blåsning... undrar vem som blev mest blåst där :-)


Den besökare som kom längst ifrån var en kille från Mexico, han hade skeppat sin Mustang till Irland, kört till Skottland för att hälsa på släkten, sen skeppat den till Norge för att därifrån köra hela vägen till Västerås.. Respekt!!


Vinnarbilen var en De Soto Fireflight 1969. En pärla!! Vilket hästjobb han har lagt ner på bilen.


Jey Lenopriset gick till Olee Grönkvists Cadillac från 1950


Vi var också med i en massa lotterier på inträdesbiljetten... och vann nada :-( well shit happens.


Lördagskvällen var inte lika rolig, regnet började strila så kvällens cruising brydde vi oss inte om utan vi tog en skön hemmakväll istället.

Av Michael - 6 juli 2007 21:52

Ett litet axplock från kvällen cruising som kom igång 45 minuter försent.



Av Michael - 6 juli 2007 09:01

Så där ja, nu är allt boende också klart. Vi fick som vi ville och kommer nu att bo två nätter på The Omni Los Angeles Hotel at California Plaza och sista natten, pga tidigt morgonflyg hem på Crowne Plaza Hotel

 Ikväll blir det en färd ner på stan för att kolla in powermeet. Idag så kör dom fin cruisingen mao allt skräp är bortplockat och bara "top of the line" är med. Blir nog en hel del plåtat ikväll har jag en känsla av. Hoppas att regnet lyser med sin frånvaro och inte förstör allt.

Av Michael - 4 juli 2007 14:19

Nu har vi fått priset på bilen 6669 för 12 dagar med två förare och obegränsad körsträcka, självriskeliminering, tredjepartförsäkring skatter avgifter och en full tank vid hämtandet. Vad mer kan man begära? Ok skulle vara ett akrobatteam och ett gäng körer som framför sitt program när vi hämtar bilen... fast det har dom kanske glömt att skriva i bekäftelsen :-)


Väntar fortfarande på de sista hotellen i Los angeles men det löser sig nog idag eller senast imorgon.



Av Michael - 3 juli 2007 14:51

Sitter här och väntar på ett mail som ska bekräfta de sista två hotellen i Los angeles. Man vill ju ha allt klart nu så att man kan luta sig tillbaka och börja drömma om hur bra det ska bli :-)

Just nu sitter man på jobbet och suktar efter semester och tänker imorgon är det "bara" tre och en halv vecka kvar till första semesterblocket, två veckor, första veckan hoppas jag är molnig men utan regn för då ska fönster skrapas och målas *puh* men vecka 32 kan gärna bjuda på strålande sol och 40 grader för Öland here we come.


... to be continued

Ovido - Quiz & Flashcards