Alla inlägg under juli 2007

Av Michael - 2 juli 2007 14:57

Jisses jäklar va trött man kan vara, sov nog bara 2,5 timmar inatt och var på jobbet kvart i nio på morgonen, först ett möte sen back to reality. Eftermiddagen efter samma mönster.


Väl hemma igen så blev man sittande i soffan till klockan halv elva med ett glas vin och CSI NY innan sängen och en tidning kallade. Och efter att ha läst expressen så var det godnatt kvart över elva.

Av Michael - 1 juli 2007 00:12

Nu sitter man här, klockan är kvart över tolv och det är ett stilla brus i mitt headset. Ännu ett nattjobb med bekymmer. Får inte in bgp routes från kundens sida, blir intressant att följa detta. Nu ska det bytas kabel till en korsad :-( Jaja vi får hålla på till klockan två så det är 1 och 45 kvar.


Hönsgård är det minsta man kan kalla detta. Varför kan man inte kolla att man har kontakt mellan enheterna under dagtid? Känns surt som fan att sitta här och inte veta vad som händer på andra sidan.


Lite kul är dock att det nu bara är tolv dagar kvar till Metallica konserten på stadion. Ska bli skoj att åka dit med Susanna och headbanga lite :-) :-)


Annars har helgen gått i slappandets tecken, hade vänner över på middag i går (mycket trevligt) om man inte tänker på att slöfockarna har semester från och med imorgon :-( eller idag blir det ju då klockan är över tolv.


Åhå!! Nu jäklar fick dom tag i rätt kabel så nu vaknade BGP över länken :-) Men säg den lycka som varar... kunden har inte kopplat på sitt LAN på sekundärsidan och inte konfat upp sina enheter...*SUCK* Varför blir man förvånad?

Nu har jag väntat i snart två timmar på ingenting. Jag tycker det är snudd på kriminellt att vara så illa förberedd som dom är.


Jaha nu kommer det fram att man inte ska testa redundansen!! Man ska flytta en firewall till det andra stället... det kom ju som en överraskning :-) inte. Man har ju inte vetat om denna installation ett tag ...

Klockan är nu 01:32 .. God natt



Skapa flashcards