Alla inlägg under augusti 2007

Av Michael - 21 augusti 2007 14:03

jaha då var det strax dags att lyfta på häcken och bege sig till läkarcentralen för en smärre maintenance. Jag ska försöka få bort mina stortånaglar på båda tårna, dessa elaka tingestar har inte gjort annat än gett mig problem och jag känner att nu är det "pay-back-time". Jag hoppas att det ska gå att göra så här kort innan vi ska åka.... håller tummarna..... annars kanske man kan ta en idag och nästa efter resan, vi får se hur det blir. Ont kommer man iallafall att ha det vet man :-)

Av Michael - 20 augusti 2007 13:21

och så lite tid till förfogande. Denna dag går nog till historien.... suck och övertid blir det också....

Av Michael - 20 augusti 2007 07:13

Jaha så var sista avsnittet av tv-serien life on Mars sänt. Vad jag drog för slutsats var att när man dör så kommer man till år 1973 :-) Kanske skulle vara coolt

Av Michael - 19 augusti 2007 15:38

Nu är alla papper skrivna, foton tagna kuvertet slickat och instoppat i brevlådan, nu behöver vi bara vänta ett par dagar på att få hem körkorten som man av någon märklig anledning måste ha för att då köra bil i USA.


Igår kväll var vi till grannen längre ner på gatan och blev förplägade, kvällen var riktigt trevlig med massor av skratt (tack Lena och Robban)


Idag ser det ut att vara grillväder så öl är införskaffat (man kan inte grilla utan en öl)


Av Michael - 18 augusti 2007 14:48

Vi inhandlade två stycken samsonite rullväskor, näst största storlek idag. Efter att ha gått till City väskan och Wedins så styrde vi kosan mot en liten väskaffär som funnits i stan sen 1947 och med samma ägare. Väl där visade det sig att promenaden var RIKTIGT lönsam. Alla affärer ville ha runt 1500 kronor för väskorna men denna lilla affär sålde samma väska för .... hör och häpna 960 kronor!! Två väskor för nästan samma pris som en i de andra butikerna. Detta ser ut att vara en bra dag :-) Ikväll är vi bortbjudna igen så matfrågan kan vi med varm hand överlåta åt andra. 

Av Michael - 18 augusti 2007 08:19

Godmorgon alla :-) En viss seghet infinner sig i kroppen just nu. Sitter här solo och bloggar medan resten av familjen ligger och sussar. Igår så var vi, jag och hustrun, hemma hos zippo och hans trevliga "nästan hustru" (Undrar när man ska få gå på bröllop?) och grillade, pratade och spelade lite flipper, Kvällen var otroligt trevlig och när vi gick hem vid halv tolv så var det pga trötthet (vissa hade ju jobbat en vecka) och inte pga att det var tråkigt. Tack för en trevlig kväll ni båda.


Idag så måste vi inhandla två stycken resväskor så att vi kan ta med lite kläder till USA. Vi har varit mer "ryggsäcksresenärer" tidigare så de väskor som finns var nog moderna när Phileas Fogg skrev jorden runt på 80 dagar. Med andra ord en bit "out of date". Men nu ska jag sätta på kaffe och käka lite frukost.

Av Michael - 17 augusti 2007 09:32

Äntligen har första veckan snart gått till ända. Som tur är har det varit skitväder vilket är bra, då blir det lite lättare att stå ut med arbete.

Idag tittar solen fram så helgen kanske kan bli bra :-) Sen vill vi ha skitväder två veckor till.



Av Michael - 16 augusti 2007 20:45

vilket skämt!! Det ända hon gör är att promota sina pulverprodukter. Om man fuskar så AJABAJA ingen riktig mat på fyra veckor bara proteinpulver och BARA det pulver JAG säljer. Anna är inte dietist eller näringsfysiolog utan en vanlig krämare. Det är inte hennes pulver som tar bort vikt utan all träning som personen gör. Man kan och SKA äta en allsidig kost dvs allt som du åt tidigare MEN i mindre portioner. Det finns inga andra vägar. Tar man pulver går man ner i vikt men direkt man börjar med riktig mat åker man upp igen OM man inte tränar.


Jag fattar inte hur den kvinnan kan få hålla på i TV

Ovido - Quiz & Flashcards