Alla inlägg under augusti 2007

Av Michael - 16 augusti 2007 12:06

Stressar hem på lunch..... möter döttrarna i dörren... lika bråttom dom också... börjar fixa mat och undrar, var är katten??


Går in i sovrummet och vad får jag  se??


Jag tänker... olika falla ödets lotter :-)







Av Michael - 16 augusti 2007 08:55

Inte för att jag var/är ett stort fan men man kan inte frånse den betydelse den mannen haft på musikbranchen. Att sen hans matvanor inte haft samma stora betydelse ska vi nog var tacksamma för.






Länkar: AB    Elvis svenska fanclub    Diskografi     Rockmyten blev verklighet

Av Michael - 15 augusti 2007 21:04

sket sig redan på ett tidigt stadium så vi får lägga pannorna i djupa veck och hitta en lösning på problemet. Jag ska ta ett snack med lite folk på firman imorgon och sen ringa kunden med ett vad jag hoppas possitivt besked.

Utanför fönstret smattrar regnet ner, men en bra sak hände idag. Dottern Camilla rensade sitt rum idag och vi for med en sopsäck knökfull med kläder till frälsislådan + en massa junk till återbruket så nu får hon plats med mer skit i sitt rum :-)


Av Michael - 15 augusti 2007 13:17

försvinner? Man vet att man lagt sin handsfreekabel på skrivbordet men när man ska ha den så är den puts väck? Är det samma "filur" som tvinnar ihop två eller flera kablar man lagt snyggt i en låda? Eller är det månne så att kablarna är levande ting som har till uppgift att ta över världen genom att driva oss till vansinne? Ja inte vet jag, framtiden får utvisa vad som var fakta och vad som var fiction.

Av Michael - 15 augusti 2007 09:09

Så blev det onsdag och nedräkningen fortsätter. 12 arbetsdagar kvar innan semester del 2.

Ikväll fick man ett jobb igen så det blir mer övertid att ta ut, kan nog snart vara ledig en månad eller så :) bara med komptid.

Av Michael - 14 augusti 2007 20:05

Och äntligen blev det kväll igen :-) Var iväg till ICA och köpte lite entrecote och lite turkisk yoghurt och klyftpotatis. Väl hemma så var det bara att sätta på ugnen, sätta fyr i grillen och invänta en perfekt glöd. Under väntetiden måste man skölja ner torkan med ett par pilsner. När allt var grillat, champinjoner, tomater, paprika, lök och kött så serverades detta med ett glas rött vin. Med kvällar som denna kan man stå ut med att jobba ett litet tag till.

Av Michael - 14 augusti 2007 08:55

Kom till jobbet och startade min PC, tog 35 minuter att logga in på LANet. När det var klart så skulle det fikas och vad händer? Jo jag spiller kaffe på min vita t-shirt... SUCK! Med en sådan början kan det bara bli bättre. Som tur var hade vi lite reklamtröjor på jobbet som man kunde byta till.



Ovido - Quiz & Flashcards