Alla inlägg under augusti 2007

Av Michael - 5 augusti 2007 09:34

Efter en stärkande promenad så sitter vi nu på balkongen och äter frukost, två av ungarna ligger fortfarande och sover men en var faktiskt redan uppe när Inger och jag kom tillbaka. Solen skiner och det är bara lätta stackmoln på himlen. Vi får se om vi vågar oss ut i havet för ett bad senare. Det är inte varmt i vattnet kan jag meddela. Om vi inte lyckas så finns ju alltid poolen härutanför.

Av Michael - 4 augusti 2007 21:14

Vi kom iväg i skaplig tid och efter ett bananstopp och lunchstopp så kom vi fram till Byerum cirka 16:30.

Lägenheten på fyra rum och kök, fullt utrustad, var lika kanon som sist.

Sill, korv, köttbullar, färskpotatis med öl och nubbe gjorde början på kvällen till en succé och efter en promenad på stranden blandade Inger och jag varsin gin och grape och satte oss på balkongen (20 kvadatmeter) medan ungarna tittade på American pie 2.
För er som undrar över Internet kan jag meddela att jag hackat mig in på ett trådlöst Wlan som funkar riktigt hyfsat.

Av Michael - 3 augusti 2007 23:03

Idag var det en riktig skitdag, regn och Åke-tråkväder, tur som bara den att helgen och nästa vecka ska bjuda på ett otroligt bra väder.

Vi sticker till Öland en vecka och med denprognosen som jag såg kommer det att vara mellan 25 och 30 grader :-) Tur som en tok att man inte jobbar, eller hur zippo?


Den kulinariska utsvävningen idag frångick grillen och fyra hämtpizzor blev middagen för oss.


Nej det får bli en tidigare kväll ikväll, har en bit att köra imorgon.



Av Michael - 3 augusti 2007 10:10

Igår blev det inte mycket skrivet i bloggen. Kan meddela att alla fönster är målade och att nu börjar ledigheten. Inga fler beting under denna semester.

Vi får se vad som händer idag, dagen är fortfarande ett oskrivet blad.

Av Michael - 2 augusti 2007 12:21

Vilket skräp! Burken bootar om ett par gånger per dygn? Måste vara active directory som spelar ett spratt, vore bra om den var lite mindre active Hahahahahaha!!

Av Michael - 1 augusti 2007 20:25

Ska nog fortsätta mitt korståg mot tv4 reklamen...


1. Kille som lägger en straff 2 meter utanför målet... Va fan väntar han sig? Lär dig sikta grabbjävel så kanske du får vara med i laget.



2. Siba!!! Jag säger bara en sak, kunde dom inte ha spikat igen lådjäveln när dom ändå hade honom och skickat den till Tanzania eller Zimbabwe så hade vi sluppit se detta crap.


3. Sen har vi en kombination av puckad ungdom, en med värmlänsk brytning och en hund med fransk brytning... Halebop!! Alltså tror dom att man helt dum i huvet? Om det ska vara humor så skjuter dom lika snett som jeppen i punkt 1




Det kommer säkert mer i detta ämne så håll ögonen öppna.

Av Michael - 1 augusti 2007 20:21

Så där ja nu är första stykningen av fönsterkarmar gjord. Efter fullgjort arbete så var det grilltime. Idag blev det fläskkoteletter vilket är utmärkt att kasta på grillen, till detta serverades grönpepparsås, klyftpotatis och en grönsallad. Vinet till denna måltid blev Hidden rock. 

Av Michael - 1 augusti 2007 11:46

´Tredje dagen på min semester och idag är det varmt :) Har varit ute och plockat en hink krusbär och en hink röda vinbär, ska hem till morsan ieftermiddag och göra en artighetsvisit med tillhörande muta.


Annars inte mycket nytt, ska ner till city nu med ungarna för att möta hustrun sen tar vi nog en lunch på ett av haken i stan. Seneftermiddagen är vikt för målning (man kan inte måla i söderläge i denna hetta).


Fler rapporter senare

Ovido - Quiz & Flashcards