Alla inlägg under oktober 2007

Av Michael - 16 oktober 2007 20:17

Livet är orättvist!! Varför har vissa jobb som han i meningen med livet och jag sliter hund med skit som jag inte tycker är kul längre? Ja ja det är väl det som är meningen med livet.


Andra bloggar om: mening med livet, leksaker

Av Michael - 16 oktober 2007 09:11

Andra bloggar om: dragracing, bakaxel, svetsjobb

Av Michael - 16 oktober 2007 08:52

tog denna flight, behöver jag meddela att hon har lite flygrädsla...




Andra bloggar om: flygrädsla, airbus, takeoff

Av Michael - 16 oktober 2007 08:25

tävlingen dagens blankaste skor!! Hittade ett par svarta lågskor som jag inhandlade förra året och efter att ha avlägsnat ett lager damm från dessa så kunde man spegla sig i skorna :-) Jag tror att jag kommr att bli lite trackad på jobbet idag men det bjuder jag på.

Andra bloggar om: blanka, skor, tracka, reta

Av Michael - 15 oktober 2007 20:45

Efter en hyfsat jobbig arbetsdag så var det dags att återuppta övningskörningen med Camilla. Idag var det att hitta dragläget, det låter enkelt men för en nybörjare ter sig uppgiften rätt tuff. Efter ett par försök på en parkering så hade hon rätt bra koll på läget så jag sa "let's hit the road" Hon körde en vända runt kvarteret utan några problem. Efter ett tag kom vi till en lite backe och jag beordrade STOPP! Sen övade vi start i backe, foten på bromsen och kopplingen och vi tar inte bort foten från bromsen tills vi har dragläge och kan hålla bilen stilla med bara kopplingen. Denna övning gick hyfsat så vi ska träna mer imorgon. Summa sumarum så tycker jag att det gick kanonbra med tanke på att det var första gången på ett par månader som hon körde igen.


Efter denna tur bar det av hem för matlagning. Då Inger är i Zurich så är det Camilla och jag som "rule the kitchen" Dagen gourmémiddag bestod av korv och makaroner :-)


Nu sitter man i soffan och väntar på CSI samt Fredrik och Filip.



Andra bloggar om: dragläge, övningskörning, gräsänkling, mat

Av Michael - 15 oktober 2007 08:17

Väckning 05:15, avfärd mot Stockholm klockan 15:45. Jag är trött och sliten men det får väl gå ändå. Idag åker Inger till Zurich ett par dagar så det blir jag och Camilla mot världen under tiden. Om 40 minuter så ska jag vara på ett möte sen hoppas jag att dagen flyter på så man komer hem i rimlig tid. Jag hoppas också att Camilla och jag hinner ut och övningsköra lite för det var ett tag sen hon körde.


Nu ska jag fortsätta jobba, vi hörs :-)



Av Michael - 14 oktober 2007 21:21

sitter man nu och tittar på Sopranos, jobbet gick så där, en hel del meck innan alla bitar var på plats. Dock blev inte hela lösningen klar pga dålig koppar hos kunden. Detta kommer att fixas till inom en snar framtid.


Sopranos kommer nog att sluta som ett stort frågetecken tror jag men jag hoppas att jag har fel.


Andra bloggar om: sopranos, koppar, övertid, stul

Av Michael - 14 oktober 2007 17:06

Klockan är kort efter fem, söndag eftermiddag, man skulle kunna ha haft det skönt och avslappnat...MEN inte då, nu ska här jobbas. det kommer att bli ett långjobb då vi inte får bryta kundens nuvarande förbindelse förrens klockan 18:00 och vis av erfarenhet så vet jag att den tiden kommer aldrig att hålla vi kommer nog närmare 18:30 innan vi får börja.

Nu väntar jag på ett samtal så jag kan dra igång en sekundär förbindelse hos kunden. 

Skapa flashcards