Alla inlägg under november 2007

Av Michael - 25 november 2007 03:00

fortsättning följer

Av Michael - 24 november 2007 17:59

Ikväll så kommer min vän och granne att fira sin femtioårsdag med bulller och bång. Han fyllde visserligen den 22 oktober men lokalen han hyrt var inte ledig tidigare. Jag vet att det kommer ett liveband och en drös med människor, vissa gamla bekanta andra helt nya oskrivna blad som man kan klämma lite på pulsen för att se om dom är "the right stuff". Jag tror mig också veta att jag komme att vara i fin form under kvällen. Det kommer inte att bli för mycket alkohol utan man lägger sig på en angenäm och fin nivå.


Det kommer förhoppningsvis en fullständig resume av kvällen i en senare postning. Just nu sitter jag bara och väntar på att frun ska bli färdig med sminkningen och sen att svärföräldrarna kommer så vi kan åka ner till lokalen.

Annars har dagen gått i slapphetens tecken. Vi var nere på stan och letade skjorta och slips åt mig och ett smycket till frun att ha ikväll. Nu sitter jag här i min nya skjorta och slips..... men någon har inte ett nytt smycke...

förvånad någon?

Lunchen åt vi på en libanesisik resturang, kyckling marengo..Jättegott.


Nu är det dags att ta på skorna och ge sig iväg


Läs även andra bloggares åsikter om fest, party, slips, alkohol, liveband

Av Michael - 23 november 2007 18:27

S E M E S T E R :-)

Av Michael - 22 november 2007 09:39

Läs även andra bloggares åsikter om barnuppfostran, giftemål, tonåringar

Av Michael - 21 november 2007 16:49

Vad är det som är viktigast i livet? Är det att tjäna så mycket pengar det bara går? Jobba som en galär? Om jag vore runt tjugo så skulle jag nog tveklöst svara ja på detta men med en ålder av femtio + så har jag andra värderingar i livet. Jag uppskattar fortfarande mycket pengar = frihet att handla det man vill ha och kanske inte behöver. Men för att få dessa pengar så måste man offra någonting och det är fritiden. Fritiden går ju inte att mäta i ekonomiska termer utan dom måste man se i emotionella termer. Men nu börjar det likna en paradox, för att kunna ha en nyttig/meningsfull fritid så behöver man pengar. Suck!! det blir svårt att reda ut detta. Man kan ju sänka kraven på den meningsfulla fritid man har. Jo det förståss men blir den kul då?


Jag har kommit till det stadiet då jag vill gå hem efter åtta timmars arbete, umgås med familjen, träna och känna att jag kopplar av. Det får bli ett löfte till mig själv att aktivit nå det målet. Nu är klockan 17:00 och jag tänker lämna detta kontor och om jag hinner/orkar/får tid så ska jag fortsätta att få ner mina tankar på pränt.

Av Michael - 20 november 2007 16:34

mer osnuskiga teckningar

Av Michael - 20 november 2007 16:31

Allt är inte det man tror....

Av Michael - 20 november 2007 10:57

Sitter här och funderar över livet och vardagen och kommer fram till att man har ett relativt tråkigt liv. Om jag läser min blogg bakåt i tiden så står där inte mycket vettigt. Ibland så känner man vilken utfyllnadspostning man håller på med bara för att hålla sidan levande, lite patetiskt är det :-)


Man kanske inte ska ha ångest för att man inte skrivit en dag i bloggen eller också kanske man ska peta in sitt hyfsat trista liv och visa sig i all sin nakenhet, inte vet jag.

Idag ska jag till optikern och beställa nya glasögon och när jag får dom så kommer det att kännas bättre att sitta fraför datorn och jobba. Som det är nu så blir allt dimmigt på eftermiddagen och jag får gnugga ögonen för att få upp skärpan igen. Nu sitter jag ju mycket framför skärmen, cirka åtta timmar per dag och det blir inte många pauser heller. En lunch på allt mellan tio minuter till en timme beroende på belastningen.


Utanför fönstret ligger dimman tät och det ser riktigt tråkigt ut. Den här årstiden kunde man skrota, lyckan vore om det aldrig blev kallare än +25. En regnperiod skulle man kunna stå ut med om tempraturen höll sig på en angenäm nivå :-) men bevare mig för snö och kyla...Jag ser ingenting gott i dessa fenomen.


Läs även andra bloggares åsikter om tråkigt, trist, väder, glasögon, nakenhet


Ovido - Quiz & Flashcards