Alla inlägg under december 2007

Av Michael - 11 december 2007 19:08

speciellt inte säljare på blocket. Mikael Jalakas blev lurad på Bruce Springsteenbiljetter till konserten igår. Det är förjävligt att folk inte kan låta bli att luras och jag hoppas att det en dag kommer fram vem som lurade honom.

Läs hela historien på svd.se


Läs även andra bloggares åsikter om springsteen, biljetter, blocket, lurad

Av Michael - 11 december 2007 10:03

när man ska baka :-)

Av Michael - 10 december 2007 22:07

Denna domare måste ha ett gravt fel på hjärnan eller sakna all form av empati och/eller sans.

Hur kan man tro att en förståndshandikappad tioårig flicka skulle ha gått med på att ha sex med nio stycken män? Jag kan bara tycka att det fanns en brasak med detta och det är att det var en kvinnlig domare. På grund av detta så slipper vi feministsnacket om gubbvälde etc etc.


Läs mer på SVD.se


Läs även andra bloggares åsikter om brott, våldtäkt, australien, aboriginer

Av Michael - 10 december 2007 21:43

Nu är man nyss hemkommen från Munskänkarnas Champagneprovning. Vi provade fem stycken olika med ett prisspann på 269 till 1666 kronor. Själv fastnade jag för Krug Grande Cuvée som bara kostar 1190 kronor.


Det sorter vi provade var:

Launois Blanc de Blancs Brut Cuvée Reservée

Krug Grande Cuvée

Bollinger La Grande Année 1999

Pol Roger Brut Réserve

Salon 1996


Till maten som var saffransris med kycklingfilé och korianderkryddad sås serverades Rotari Brut Riserva och det passade bra till


Nu blir det nog ingen av dessa som hamnar i min vinkällare utan jag fortsätter att samla på Amaroneviner.


Läs även andra bloggares åsikter om Champagneprovning, salon, amarone, saffransris, kyckling



Av Michael - 10 december 2007 07:44

och regnet stod som spön i backen, tidig morgon, regn och bilkörning är inte roligt. Man måste sitta på helspänn hela tiden. Glädjande är att det bara är en måndag kvar före jul men å andra sidan så är det ju ett antal saker som måste fixas (Ta hit julklappslistorna tjejer!! annars så blir det inga klappar i år). Nu menar jag ju inte alla tjejer ute i världen som läser min blogg utan damerna i mitt hushåll.


Läser också i SVD om bussen som hängde över kanten *gulp* man kan ju tänka sig om man sitter på en plats över stupet och känner att man har en gigantisk nysning på G, då blir det jäkligt spännande :-) Nu gick det tack och lov bra för alla.


Läs även andra bloggares åsikter om regn, måndag, julklappar, bussolycka

Av Michael - 9 december 2007 16:18

på toppmötet gällande Sveriges nedsvärtning av Zimbabwe möttes bra av Fredrik Reinfeldt. Jag är stolt att tillhöra ett land som får bannor av en diktator som skott sig med pengar skänkta av socilaldemokraterna i Sverige under lång tid. Jag hoppas att Mugabe blir mer och mer isolerad tils han avgår självmant eller blir tvingad att avgå.


Läs artikeln på SVD.se


Läs även andra bloggares åsikter om zimbabwe, mugabe, diktator, reinfeldt

Av Michael - 9 december 2007 16:08

Vilket skämt!! Här åker man tre mil för att gå på en julmarknad och vad möts man av? Från parkeringen en lerig väg katad av maschaller som tog oss till en lada där man ställt in 10-12 bord med diverse skräp. För att få till lite julstämning så klämde man ner en snubbe med dragspel i ett hörn och han lirade för kung och fosterland. Detta måste vara i särklass den sämsta julmarknad som arrangerats.


Läs även andra bloggares åsikter om julmarknad, tidö, slott, skräp

Av Michael - 9 december 2007 12:55

Nu är det dagen efter julbordet och man börjar känna sig lite hungrig igen, konstigt det trodde man inte igår. Julbordet på Bellman var en positiv upplevelse. Mycket att välja på, fräscht upplagt på borden. Vi satt i två timmar vid ett fönsterbord med utsikt över bondens marknad vilket tillförde lite julstämning och hade riktigt trevligt. Ett antal nubbar slank ner och jag och Susanna drack ett lokalt julöl bryggt på Hässlö, det var väldigt gott. Priset då?

Överkommligt 1500 kronor vilket jag inte tycker är ett överpris med tanke på att det blev tre stora öl,en stor julmust och tre snapsar.

Skapa flashcards