Direktlänk till inlägg 14 januari 2008

Måndag ljuvliga måndag

Av Michael - 14 januari 2008 22:05

upp klockan 05:10 och 05:30 på väg till Stockholm. Idag var det lite mer folk ute på vägen så det tog lite längre tid. Väl på jobbet så var det bara att sätta igång med att ta fram dagens jobb. Tur som vi hade var det inte mycket att göra idag så jag hade tid att gå på de möten som jag blivit bokad till.


Till lunch så åt jag indisk mat, gott!

Eftermiddagen gick snabbt och smidigt och klockan 15:45 vändes nosen på bilen hemåt igen.


Kvällen fördrevs på gymmet, jag skriver fördrevs för det var så in i helsike med folk där. Tänk vad nyårslöften kan ställa till med. Bokade samtidigt upp ett spinningpass nästa måndag. Jag berhöver komma igång med cykling för att klara energitrampet i maj.


CSI NY var riktigt bra ikväll, ett av de bättre avsnitten som visats.


Läs även andra bloggares åsikter om friskis, gym, träning, måndag


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Michael - 18 april 2010 12:08

to the fucking vulcano.

Av Michael - 8 april 2010 15:40

att jobba, nästa fredag lättar vi äntligen från Arlanda/Sverige mot järva mål i landet i väst.. nej inte Norge :-) Två nya resväskor måste inhandlas sen är nog allt klart... hoppas jag. ...

Av Michael - 1 mars 2010 07:28

Tjohej!! Här går det undan, bokade 4 vip biljetter till Univesial studios, man vill ju "ride in style" och när jag ändå hade farten uppe så bokade jag bord till hustruns 50-årsdag som kommer att avnjutas på pier 39 i San fransisco. ...

Av Michael - 25 februari 2010 15:38

Blev en chevrolet trailblazer, så får man plats med all packning. Nu väntar vi bara på att den här jävla snön ska försvinna. Inte för att jag tror att Zippo ska komma lättare till jobbet i Stockholm (jag gillar att han har ett hellsicke). ...

Av Michael - 29 januari 2010 22:37

blir det väldigt sporadiskt med postningar här. Info: Biljetter till "the california tour" fixade, biljetter till Alcatraz fixade. Kvar att fixa hyrbil av större modell (typ långtradare). Nu gäller det bara att jobba på ett par veckor till. Lite plan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se