Alla inlägg under februari 2008

Av Michael - 19 februari 2008 21:17

Får jobba ikapp senare. Det rasar omkring mig just nu.

Av Michael - 17 februari 2008 10:20

Lördagen blev en hektisk dag. Vi fixade socklar, kröningslist och hörn till panelen som vi spikade upp tidigare. Kröningslisten är på plats men sockeln och hörnet ligger och torkar efter en strykning.


Efter att det arbetet var fullbordat så åkte vi för att veckohandla, det tog sin lilla tid kan man säga. Inte för att jag trodde att vi skulle vara ensamma men så här mycket folk var det länge sedan det var. Väl hemma igen så städade vi huset och när det var klart var klockan nästan 18. Dags att förbreda kvällens måltid som bestod av Kryddstekt fläskfilé med rostade grönsaker och yoghurtsås vinet till denna rätt blev Rosemount Estate Shiraz Cabernet (nr 26319) vilketvisade sig vara en superb kombination. Klockan 19:25 så ringde jag till den kund som ville ha ett arbete utfört klockan 19:30, som vanligt var ju inte tiden jätteviktig utan det fanns minst en timmes spelrum. Hade jag ringt till kunden en timme tidigare är jag övertygad att det skulle ha gått att göra förändringen redan då.


Melodifestivalen då?

Ja vad ska man säga, bra att Carola inte gick direkt till finalen utan får känna att det inte går att glida på en räkmacka genom livet. Bröderna brothers tror jag kan gå långt, det är lite coolt med ett tvillingpar som har sådan utstrålning som dom. Sanna Nielsens låt var som vilken ballad som helst men hon slog Carola och bara en sådan sak gör den till ett mästerverk :-)

Det pratas också om problem med röstningen men det är samma mantra som alltid hörs när folks favorit inte vinner/går vidare etc etc.


Kvällen fortsatte med tv-tittande och vi såg en inspelning av på spåret från i fredags. Efter det zappade vi lite runt bland kanalerna och fastnade till slut på animal planet och djurpolisen i Arizona.


Läs även andra bloggares åsikter om panel, lister, fläskfile, vin, rosemount, melodifestival


Av Michael - 15 februari 2008 13:28

aftonbladet.se


Nu börjar det likna en vana eller kanske en ovana. Nu måste det till ett kontrollsystem innan det går käpprätt åt helvete.


Läs även andra bloggares åsikter om pensionär, bilolycka, körkort



Av Michael - 15 februari 2008 12:20

Så har snart den här arbetsveckan gått (om man inte räknar att jag jobbar 19:30 imorgon kväll).

Ikväll är det dags för herrklubben igen med allt vad det innebär av snaps, öl, vin mm mm :-) Det är ett hårt liv man lever.

Igår for jag till systembolaget för att inhandla lite vin, hade fått tips på ett gott vin som jag tänker prova.


Vinerna var Rosemount Estate Shiraz

och

Rosemount Estate Shiraz Cabernet


Det ända som skiljer vinerna åt är att det sista är utblandat med 45% cab sav. Det ska bli intressant att testa hur stor skillnad det är mellan dessa två viner.

Skriver väl ett litet inlägg när jag testat vinerna.

Annars så var gårdagen fylld med jobb jobb jobb i en strid ström. Man undrar om det kommer att lugna ner sig eller om det är så här det ska vara fom nu.

Lunchen slut .... back to work again.



Läs även andra bloggares åsikter om rosemount, vin, jobb, herrklubb

Av Michael - 14 februari 2008 16:56

av våra seniorer på vägarna. Efter att ha läst aftonbladet.se så tycker jag att det är på sin plats att kontrollera alla bilförare över 70. På så sätt behöver läkare (som idag tycks ha svårt att rapportera till körkortsmyndigheten) ta ansvar. Denna gång gick det bra men nästa gång kan det vara ett barn som får sätta livet till eller en vuxen för all del.


Läs även andra bloggares åsikter om körkort, kontroll, äldre, olyckor

Av Michael - 13 februari 2008 22:16

visar sitt fula jävla tryne igen. Men vem blir förvånad? Det har aldrig funnits någon som helst intelligens innanför pannbenet på AIKare. Oftast har dom lika mycket hår på skallen som hjärnceller innanför. Stick och brinn jävla gnagare. Kan ni inte ta en förlust så ska ni inte se på idrott.


VLT.se

Aftonbladet.se

Expressen.se

SVD.se 


Läs även andra bloggares åsikter om aik, idioter, huliganer

Av Michael - 13 februari 2008 19:30

Jag kunde inte låta bli att posta denna film


Läs även andra bloggares åsikter om new york, grand, förstenad



Av Michael - 12 februari 2008 19:51

Sara 22 berättar "det var en mardröm. En fruktansvärd kränkning. Man kan bara undra hur fruktansvärd eftersom hon går ut i Aftonbladet och Expressen med sin historia och med bild. Jag är övertygad om att om hon vore så kränkt som hon säger så skulle hon hålla en mycket låg profil och försöka påverka politiker och makthavare i det tysta. Mest logisk hade varit , om man du ska gå ut till pressen, att använda annat namn plus att inte publicera foto.

Det känns spontant som om hon vill ha mer än 15 minutes of fame.


Till de som tror att jag försvarar killen som filmade kan jag meddela att det gör jag inte. Hade det varit en av mina döttrar som råkat ut för puckot hade ni fått se grabben inifrån filmad med sin egen webkamera. Just to clear things up. 


Läs även andra bloggares åsikter om sex, filmad, kränkning, fame

Ovido - Quiz & Flashcards