Alla inlägg under februari 2008

Av Michael - 4 februari 2008 09:22

Det är tragiskt att läsa om en 16-årig flicka som (antagligen) av kärlek till en icke godkänd pojke mördats av släktingar. Har själv en dotter på snart 17 år och och en som blir 21 jag hoppas att båda hittar en snäll pojkvän och det kan vara av vilken sort som helst, bara han är snäll mot henne.


Att det ska vara så svårt att ta seden dit man flyttar.


Läs även andra bloggares åsikter om hedersmord, flicka, mord, malmö

Av Michael - 3 februari 2008 14:46

Det finns fullt av idioter i vår värld och detta är en av dom. Att kalla det för ett skämt gör saken ännu mer otrolig. Hur i hela h-vete kan man vara så dum att man riskerar andra människors liv och även statlig egendom (våra skattepengar) som ett skämt? Nej väck med nissens flygcertifikat och låt honom aldrg ratta ett plan igen.


aftonbladet.se

SVD.se


Se filmen här 


Läs även andra bloggares åsikter om flyg, herkules, lågt

Av Michael - 3 februari 2008 14:34

Ca Bianca Barbera d'Asti blev vinet för kvällen. Vi stekte ett par rejäla entrecoter som smaksattes med brieost och till detta serverades klyftpotatis som smaksats med olivolja och salt. Vinet var ingen fullpoängare men en sjua av tio möjliga blev det iallafall. Efter maten så serverade Camilla en bit limekaka med vaniljglass och till det drack vi kaffe och jag tog ett glas konjak och Inger tog ett glas amaretto.


Vi såg filmen Golden compas och den visade sig vara riktigt bra. Summa sumarum, en riktigt trevlig lördagskväll.


Läs även andra bloggares åsikter om entrecot, vin, mat, klyftpotatis


Av Michael - 2 februari 2008 11:00

Efter att ha läst artikeln på aftonbladet.se om "järnspettsmannen" så kan jag krast konstatera att svensk rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning betyder att man är inne på anstalten för vård 44 dagar på ett år, resten av tiden är man ute i samhället oavsett om man anses som frisk eller inte. Jag börjar förstå varför det sker så många oprovoserade våldsdåd runt om i vårt land.


Att läsa slutklämmen år som att se en fars "

Förra året hade han permission 321 dagar. När får han vård?

– Han får vård, även om det inte är sjukhusvård. Han har kontakt med öppenvården när han inte är på sjukhuset.

Anser du att han är farlig för allmänheten?

– Det finns alltid en risk, men så länge han inte missbrukar är risken liten –  och han missbrukar inte.

Enligt en dom i länsrätten, från augusti, har dock mannen återfallit i missbruk flera gånger under sina permissioner."


Som vanligt har man ingen koll på verkligheten.

Vi kanske skulle börja ta i med hårdhanskarna och verkligen leva upp till de dommar som spikats.


Läs även andra bloggares åsikter om rättspsyk, permision, järnspett, våld

Av Michael - 1 februari 2008 12:32

Läser i aftonbladet.se om en skidanläggnig i Härjedalen som stoppar en sex-åring från att åka ner för backarna med sina kamrater pga att hans far har en skuld efter en konkurs som uppgår till cirka 20 000 kronor. Det är tur att vi i Sverige har sådana modiga människor som vågar ge sig på en sex-åring och verkligen visa var skåpet ska stå. Man vet inte om man ska skratta eller gråta åt denna ynkedom. Jag säger som lappen i robinson "Skämmes ta mig faan"


Läs även andra bloggares åsikter om slalom, häjedalen, skuld, sexåring

Av Michael - 1 februari 2008 10:48

Så har man vid passerade 50 blivit en groupie.


Hustrun var med i jobbarrocken igår kväll och det gick som förväntat :-) Dom vann!! Herre jäklar vilket drag det var. Det var totalt sex band som ställde upp och det var inget band som var direkt dåligt. Nu mäts ju inte vinnarna enbart i musikalisk prestation utan scennärvaro, publikstöd och underhållningsvärde rankas högt det också. Jag ska inte sticka under stol med att det fanns de grupper som var musikalisk bättre men kanske lite tråkiga på scenen, ett av banden fick inte upp farten riktigt, det började bra med ABBA i lite metallicstyle men efter den så sjönk farten men en duns.


Hatten av för ABB All Stars för segern och en framtida skivinspelning och skygglappar till de band som inte kunde säga grattis .. BOTTENNAPP!






Läs även andra bloggares åsikter om jobbarrock, abb, allstars, västerås

Skapa flashcards