Direktlänk till inlägg 17 juni 2009

Tisdagen i korta drag

Av Michael - 17 juni 2009 09:28

Tisdagen var som tidigare sagts vikt för Penedes och vinprovning. Efter hemkomsten så tog vi en liten lunch på ett sushihak intill hotellet. Väl uppe på rummet skulle jag bara vila lite på sängen.... somnade som en klubbad säl och sov stenhårt i nästan en timme. För att komma i form igen tog jag hissen till taket för ett dopp i poolen.


På kvällen skulle vi på  flamencodans så jag Fredrik och Emiltog oss till La Rambla två timmar tidigare för att kolla in folklivet.


Flamencodansen var riktigt häftig, mycket känslor i den dansen. Kvällen avslutades offeciellt med en gemensam middag i hamnen klockan 22. Efter den splittrades gruppen för att någon timme senare mötas upp vid samma bar som i tidags.


Nu är det snart beachen som gäller.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Michael - 18 april 2010 12:08

to the fucking vulcano.

Av Michael - 8 april 2010 15:40

att jobba, nästa fredag lättar vi äntligen från Arlanda/Sverige mot järva mål i landet i väst.. nej inte Norge :-) Två nya resväskor måste inhandlas sen är nog allt klart... hoppas jag. ...

Av Michael - 1 mars 2010 07:28

Tjohej!! Här går det undan, bokade 4 vip biljetter till Univesial studios, man vill ju "ride in style" och när jag ändå hade farten uppe så bokade jag bord till hustruns 50-årsdag som kommer att avnjutas på pier 39 i San fransisco. ...

Av Michael - 25 februari 2010 15:38

Blev en chevrolet trailblazer, så får man plats med all packning. Nu väntar vi bara på att den här jävla snön ska försvinna. Inte för att jag tror att Zippo ska komma lättare till jobbet i Stockholm (jag gillar att han har ett hellsicke). ...

Av Michael - 29 januari 2010 22:37

blir det väldigt sporadiskt med postningar här. Info: Biljetter till "the california tour" fixade, biljetter till Alcatraz fixade. Kvar att fixa hyrbil av större modell (typ långtradare). Nu gäller det bara att jobba på ett par veckor till. Lite plan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se