Direktlänk till inlägg 17 juni 2009

The beach

Av Michael - 17 juni 2009 17:08

Då var man klar med solningen, efter en 20 min färd med t-banan så kom man fram till stranden. 11:00 dunkade man ner sin kropp i sanden och började friteringen. Idag är det den varmaste dagen hittills. Klockan 13 gav jag upp och tog mig tillbaka till hotellet för dusch och hårtvätt. Käkade lite lunch, strosade sen runt lite och insöp atmosfären. Hamnade på et litet gatufik där jag tog en espresso och läste lite ur Ciscoboken... Ja jag vet "idioto!! men jag ska försöka få tid för en testskrivning nästa fredag.


Nu sitter man på hotelrummet och väntar på att det ska hända något. Jag vet inte vad som skulle kunna hända men om inget händer får jag väl fixa något själv.


Imorgon är det hemfärd och enligt rapporterna så är det inte varmt hemma. Får väl rycka med lite av solen härifrån.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Michael - 18 april 2010 12:08

to the fucking vulcano.

Av Michael - 8 april 2010 15:40

att jobba, nästa fredag lättar vi äntligen från Arlanda/Sverige mot järva mål i landet i väst.. nej inte Norge :-) Två nya resväskor måste inhandlas sen är nog allt klart... hoppas jag. ...

Av Michael - 1 mars 2010 07:28

Tjohej!! Här går det undan, bokade 4 vip biljetter till Univesial studios, man vill ju "ride in style" och när jag ändå hade farten uppe så bokade jag bord till hustruns 50-årsdag som kommer att avnjutas på pier 39 i San fransisco. ...

Av Michael - 25 februari 2010 15:38

Blev en chevrolet trailblazer, så får man plats med all packning. Nu väntar vi bara på att den här jävla snön ska försvinna. Inte för att jag tror att Zippo ska komma lättare till jobbet i Stockholm (jag gillar att han har ett hellsicke). ...

Av Michael - 29 januari 2010 22:37

blir det väldigt sporadiskt med postningar här. Info: Biljetter till "the california tour" fixade, biljetter till Alcatraz fixade. Kvar att fixa hyrbil av större modell (typ långtradare). Nu gäller det bara att jobba på ett par veckor till. Lite plan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se